Ingredienser: 4 æggeblommer (æggehviden kan fryses og gemmes til f.eks. marengs) 1 spsk sukker 1 spsk vaniliesukker 2 spsk sirup 4 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Æggeblommerne røres grundigt med sukkeret i en skål til de er hvide. Fløden piskes til skum med vaniliesukkeret i en anden skål. Æggemassen vendes i flødeskummet, ikke for hårdt, men dog grundigt, sammen med siruppen. Ønsker man frugtsmag, blandes f.eks. appelsinmarmelade eller sæsonens bær skåret i små stykker i massen. Isen kan serveres efter nogle timer i fryseren.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 10-12-2001 22:52, redigeret: 16-12-2001 22:00
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17994 der ser denne opskrift.