Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tarteletter med kylling og svampe

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 store tarteletter
 200 g kogt kyllingekød befriet fra ben og skind
 1 bdt. frisk asparges eller 100 g marksvampe
 en lille smørbolle
 en sjat (1/2 dl) piskefløde
 et par håndfulde pillede, røgede skalrejer (til pynt)
 2 dl (hønse)bouillon
Fremgangsmåde:

Skræl aspargesene eller rens svampene og skær dem ud i pæne stykker. Jævn bouillon med smørbollen til en cremet konsistens. Tilsæt aspargesstykkerne/svampene og lad dem koge med et minut. Tilsæt så kødet og piskefløden og varm det igennem et par minutter. Smag til med salt og peber, fordel fyldet i de varme tarteletter og pynt evt. med lidt rejer og friske dild.

Opskriften er skrevet af: Solde, 17-03-2004 13:45

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5276 der ser denne opskrift.