|
|
    
|
|
Appelsin/Citron Gele
En frisk lækker dessert, som ikke kræver det store.
Mængde/antal pers: ca. 3 portioner
|
|
Ingredienser:
3 appelsiner
2 citroner
4 dl sukker
4 blade husblas
Evt. et par dråber cointrou, eller grand marnier.
Fremgangsmåde:
Udblød husblassen i koldt vand i 5 minutter, pres imens saften fra citron og appelsinerne ned i en skål. Smelt husblasen over vandbad, og hæld saften ned til husblasen. Blandingen skal være varm, men den må ikke koge.
Tag gryden af vandbadet og opløs sukkeret i blandingen. Hæld geleen i en form eller flere små forme, der er skyllet med vand forinden. Stil geleen i køleskabet, evt. de første 10 minutter i fryseren, hvis geleen skal stivne hurtigt.
Server som den er eller med en klat flødeskum til.
|
|
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 21-03-2004 18:54, redigeret: 09-07-2004 23:11
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: Desserter Sommermad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Katjab: Har afprøvet denne opskrift Katjab kommentar: Er rigtig god, dejlig frisk
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10813 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|