Ingredienser: 1 kg ribs 2 dl vand ¾ kg sukker pr. liter saft
Fremgangsmåde:
Rib og skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med vandet. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 minutter. Rør af og til, så bærrene knuses. Hæld bær og saft igennem en saftpose eller igennem et rent klæde lagt over en sigte. Lad det dryppe af i en skål natten over. Mål saften, kom den i en gryde og tilsæt den beregnede sukkermængde. Kog saften ved jævn varme 15-20 minutter. Dråber skal falde tungt fra en ske. Tag gryden fra varmen og fjern skummet fra geleen. Hæld geleen på rene, skoldede glas. Må først lukkes til, når geleen er afkølet helt.
Opskriften er skrevet af: Solde, 21-03-2004 20:21
Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier: TilbehørSyltningKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 43196 der ser denne opskrift.