Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kærnemælkskoldskål

Mængde/antal pers: 5 pers

Ingredienser:
 1 l kærnemælk
 7,5 dl A-38
 100 g rørsukker
 saft af citron
 2 vanillestænger
Fremgangsmåde:

Rørsukker røres ud i A-38, indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt kærnemælk, citron og vanille. Det blandes godt sammen. Koldskålen stilles koldt og kan med fordel trække et par timer inden servering.


Opskriften er skrevet af: Solde, 21-03-2004 20:39, redigeret: 24-03-2004 21:00

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5448 der ser denne opskrift.