Ingredienser: 4 chokoladeskildpadder á 28 g (dem fra "Toms") 4 pasteuriserede æggeblommer 4 spsk flormelis ½ liter piskefløde
Fremgangsmåde:
Smelt skildpadderne forsigtigt over vandbad. OBS: Kan også smeltes forsigtigt i microovn ved 175 W - 3-4 minutter - hold øje med det, så det ikke får for meget.
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.
Pisk fløden til skum.
Rør forsigtigt de smeltede skildpadder i æggeblommerne. Vend derpå flødeskummet i med let hånd.
Hæld isblandingen i en springform (eller en stor/lang fryseboks) og stil den i fryseren mindst 4-5 timer.
Tag isen ud 25-30 min. før servering.
Pyntes evt. med mandariner eller anden frugt - eller pyntes med revet/høvlet chokolade
Opskriften er skrevet af: frk. jensen, 28-03-2004 15:56, redigeret: 11-07-2004 15:48
Andre opskrifter skrevet af frk. jensen
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Uhm, den smager lææækert!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18502 der ser denne opskrift.