Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Skildpadde is

Dejlig nem og lækker is....

Mængde/antal pers: 4-5 personer (ca 1 liter)

Ingredienser:
 4 chokoladeskildpadder á 28 g (dem fra "Toms")
 4 pasteuriserede æggeblommer
 4 spsk flormelis
 ½ liter piskefløde




Fremgangsmåde:

Smelt skildpadderne forsigtigt over vandbad.
OBS: Kan også smeltes forsigtigt i microovn ved 175 W - 3-4 minutter - hold øje med det, så det ikke får for meget.

Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.

Pisk fløden til skum.

Rør forsigtigt de smeltede skildpadder i æggeblommerne.
Vend derpå flødeskummet i med let hånd.

Hæld isblandingen i en springform (eller en stor/lang fryseboks) og stil den i fryseren mindst 4-5 timer.

Tag isen ud 25-30 min. før servering.

Pyntes evt. med mandariner eller anden frugt - eller pyntes med revet/høvlet chokolade

Opskriften er skrevet af: frk. jensen, 28-03-2004 15:56, redigeret: 11-07-2004 15:48

Andre opskrifter skrevet af frk. jensen
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Uhm, den smager lææækert!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18502 der ser denne opskrift.