Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Daim islagkage

Mængde/antal pers: 6-8 personer

Ingredienser:
 250 gr. mandler
 150 gr. sukker
  tsk. bagepulver
 2-3 æg
 2 spsk. mel


 Fyld:
 3 dl. piskefløde
 3 pasteuriserede æggeblommer
 90 gr. sukker
 1 dobbelt daim
Fremgangsmåde:

Skold, smut og hak mandlerne meget fint.
Æggeblomer og sukker piskes luftigt. Bland mel, bagepulver og mandler i.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i.

Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter), der er drysset med rasp eller mel.
Bages 20-30 minutter v. 180 gr. Lad kagen køle af i åben form.

Fyld:
Pisk fløden til skum og rør æggeblommerne i n ad gangen. Bland finthakket daim og sukker i.

Del kagen i 2. Læg bunden tilbage i springformen og hæld fyldet ud over. Læg toppen forsigtigt over. Fryses.

Tages ud af fryseren -1 time før servering.

Opskriften er skrevet af: Mivima, 29-03-2004 10:07, redigeret: 07-04-2004 21:51

Andre opskrifter skrevet af Mivima
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8441 der ser denne opskrift.