Ingredienser: 400 gr. kyllingemørbrad eller -filet 1 spsk. olivenolie salt og peber 2-3 fintsnittede porrer ½ glas afdryppede, soltørrede tomater i olie 200 gr. svampe Lidt bredbladet persille
Tilbehør: Løse ris Fremgangsmåde:
Brun kyllingestykkerne i olie på en stor pande, drys med salt og peber. Tilsæt de snittede porrer og de soltørrede tomater.
Steg videre under omrøring i et par minutter og rist samtidig svampene sprøde på en anden pande i lidt olie.
Bland svampene i retten, smag til med yderligere salt, peber og persille.
Opskriften er skrevet af: Mivima, 29-03-2004 11:04, redigeret: 29-03-2004 22:06
Andre opskrifter skrevet af Mivima
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadHovedretterRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5025 der ser denne opskrift.