Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tunmousse med lyserød kaviar

Lækker og nem tunmousse

Mængde/antal pers: ca.4 pers.

Ingredienser:
 2 ds tunfisk naturel
 1 mellemstort løg
 saft af ca. 1 citron
 2 1/2 dl creme fraiche 18%
 4 bl. husblas
 1 1/2 dl piskefløde
 salt
 peber
 1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt


 Pynt:
 Tomater
 lidt kaviar
 mynte eller citronmelisse


 Dressing:
 2 1/2 dl cremefraiche
 citronsaft
 salt, peber


Fremgangsmåde:

1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
4. Vend kaviar i, og smag til.
5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.

Serveres med flute eller groft brød.


Opskriften er skrevet af: Poul, 16-12-2001 10:41, redigeret: 26-04-2006 22:12

Andre opskrifter skrevet af Poul
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med tun Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
monap: Har afprøvet denne opskrift
monap kommentar: Den er bare rigtig lækker. Lavede den til 16 pers. til vores nye barnebarns dåb i går. Brugte kun 10 bl. husblas til 16 pers.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24135 der ser denne opskrift.