Ingredienser: 2 ds tunfisk naturel 1 mellemstort løg saft af ca. 1 citron 2 1/2 dl creme fraiche 18% 4 bl. husblas 1 1/2 dl piskefløde salt peber 1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt
Pynt: Tomater lidt kaviar mynte eller citronmelisse
1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen. 2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen. 3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i. 4. Vend kaviar i, og smag til. 5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer. 6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
Serveres med flute eller groft brød.
Opskriften er skrevet af: Poul, 16-12-2001 10:41, redigeret: 26-04-2006 22:12
Andre opskrifter skrevet af Poul
Findes i følgende kategorier: ForretterRetter med tunHjemmelavet pålægKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: monap: Har afprøvet denne opskrift monap kommentar:Den er bare rigtig lækker. Lavede den til 16 pers. til vores nye barnebarns dåb i går. Brugte kun 10 bl. husblas til 16 pers.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 24844 der ser denne opskrift.