Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Broccolisalat med pinjekerner

Super lækker - en version uden den fede dressing, der ellers ofte anvendes til broccolisalat.

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 1 broccoli i små buketter
 1 btd grønne asparges
 150 gram grønne bønner
 1 pk bacon i tern
 1 lille pose pinjekerner


Fremgangsmåde:

Damp broccoli 5 minutter i let saltet vand.
Damp asparges 3-4 minutter i letsaltet vand
Damp bønnerne i 4-5 minutter i let saltet vand.
Steg baconen sprød
Rist pinjekernerne let på en pande

Afkøl grønsagerne og lad dem dryppe godt af.
Bland bacon og pinjekerner i.

Tip: Kan evnt. pyntes med små fetatern.

Opskriften er skrevet af: tinguf, 08-04-2004 15:47, redigeret: 06-06-2004 10:47

Andre opskrifter skrevet af tinguf
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med bacon Tilbehør Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25034 der ser denne opskrift.