Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Sprøde flutes

Gode brød - uden at ælte

Mængde/antal pers: 3-4 stk

Ingredienser:
 25 g gær
 4 dl håndvarmt vand
 1 tsk salt
 500 g mel


Fremgangsmåde:

Gær opløses i vandet - tilsæt salt. Rør melet i - dejen er forholdsvis blød/våd. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i 1½ time et lunt sted.

Dejen hældes ud på et meldrysset bord og med melede hænder formes tre til fire (alt efter ønsket størrelse) stykker flutes. Sno dem et par gange og lav et par snit i hver overflade af flutes'ene. Læg på en bageplade og efterhæv 20 min. et lunt sted.

Bages ved 250 grader i ca. 15. Lad dem stå i slukket ovn i ca. 10 min.

Server dem friskbagte eller frys dem ned når de er afkølet.

Opskriften er skrevet af: bruun, 26-04-2004 12:24, redigeret: 03-03-2010 20:34

Andre opskrifter skrevet af bruun
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig gode. De blev lidt flade, men smagte rigtig godt. Jeg brugte 150 g grahamsmel og 350 g hvedemel, det blev også rigtig godt.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16523 der ser denne opskrift.