Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rabarberkage med kokos

En frisk dessert på en sommerdag

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 125 g rabarberstilke
 50 g sukker (evt. rå rørsukker)
 1 spsk kartoffelmel


 Kokosdej:
 100 g blødt smør
 125 g sukker
 3 æggeblommer
 3 æggehvider
 50 g kokosmel


Fremgangsmåde:

Smør 4 ovnfaste portionsskåle eller et større fad.
Snit rabarberne i 1 cm store srykker, bland dem med sukker og kartoffelmel og fordel blandingen i skålene.
Pisk smør og sukker tykt og pisk æggeblommerne i en ad gangen. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med kokosmelet.
Fordel dejen over rabarberne og bag desserten i ovnen ved 175 i ca. 25 min. for portionsskålene, og ca. 40 min. for et stort fad.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 03-05-2004 17:51, redigeret: 26-03-2005 21:24

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11091 der ser denne opskrift.