Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fyldt kyllingebryst

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 stk. kyllingebryst
 100 gr. friskost m. krydderier
 2 spsk. grofthakket, bredbladet persille
 4 grofthakkede soltørrede tomater
 2 tsk. olie til stegning
 ca. 1 dl. hønse- eller grøntsagsbouillon


 Ristede grøntsager:
 350 gr. meget små gulerødder
 1 bdt. meget groftsnittede grønne asparges, ca. 250 gr.
 2 tsk. olivenolie
  dl. grøntsagsbouillon
 1 bdt. dild
Fremgangsmåde:

Giv kyllingebrysterne et dybt snit. Vend flødeosten med persille og tomater og fordel fyldet i kyllingebrysterne. Luk med en tandstikker.
Steg kyllingebrysterne 3-4 min. på hver side, drys salt og peber på og hæld lidt bouillon ved.

Rist gulerødderne i olie i en stor pande under omrøring til de er næsten møre.
Tilsæt asparges og rist videre under omrøring til alle grøntsagerne er sprødmøre. Stænk evt. med lidt vand eller bouillon under stegningen.
Smag grøntsagerne til med salt og peber og vend dem med dild lige inden serveringen.

Opskriften er skrevet af: Mivima, 06-05-2004 09:40, redigeret: 06-05-2004 09:41

Andre opskrifter skrevet af Mivima
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21668 der ser denne opskrift.