Mel, bagepulver, salt, sukker og vanillesukker blandes og smørret smuldres i. Pisk mælk og æg sammen og bland det hurtigt i melet.
Hæld dejen i en lille bradepande eller springform (ca. 22 cm. i diameter)
Bland alle ingredienser til toppingen og drys den over kagen. Bag kagen i 30-35 min. v. 190 grader.
Opskriften er skrevet af: Mivima, 09-05-2004 11:24, redigeret: 09-05-2004 11:45
Andre opskrifter skrevet af Mivima
Findes i følgende kategorier: KagerBrunchTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Snehvide: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Snehvide kommentar:Skal kagen ikke bages æidt først, før man kommer toppingen på. falder det ikke bare til bunds når kagen ikke bages lidt først
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17956 der ser denne opskrift.