Ingredienser: 25g gær 2 dl lunkent vand 2 spsk olie ½ tsk salt 5 dl alm. mel eller pizzamel
til fyld: 1½ dl tomatpure ½ lile løg 50 g skinke i strimler eller tern´ 50 g bacon peber, majs 2½ dl reven ost 1 tsk oregano Fremgangsmåde:
Rør dejen sammen på vanlig vis (gær røres ud i væske og resten tilsættes) Æltes godt og rulles ud i en firkant på ca25x40 cm.
Kom tomatpureen i en lille skål. Pil løget, riv det og kom det i pureen. Rør og smør på dejen. Kom fyldet på, drys tilsidst ost og oregano.
Rul nu dejen sammen til en roulade - skær i 12 skiver (læg evt rouladen i fryseren en time så den bliver mere fast) Hæv på bagepladen 15 min. Bag sneglene v 225 grader midt i øverst i ovnen (hold øje m de ikke bliver svedne). Godt i madpakken med et par agurke-stænger
Opskriften er skrevet af: spice-shit, 16-05-2004 12:54, redigeret: 16-09-2008 00:07
Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier: FrokostNatmadPizzaKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækre og nemme at lave - jeg brugte pølser i stedet for bacon - skar dem i tynde skiver - det blev godt. Jeg holdt øje med dem undervejs og bagte dem i 15-20 minutter
Andre kommentarer: C-kynde: Har afprøvet denne opskrift C-kynde kommentar:Jeg synes de var gode:), men det er for dårligt at du ikke har skrevet på hvor længe de skal have i ovnen. Så hvor længe skal de have i ovnen? Og vil du ikke godt være sød at skrive det ind på opskriften?? Hilsen C-Kynde :)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17198 der ser denne opskrift.