Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Græsk farsbrød med bønnesalat

Hvis du er til hvidløg og feta vil du elske denne ret!

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 500 g oksefars
 oregano
 lidt rasp
 1 æg
 4-5 fed hvidløg
 salt peber
 1 spand feta


 Bønnesalat:
 ca 300 g kogte bønner (så mange man nu kan spise)
 æblecider eddike
 olie
 1 tsk sød sennep
 1 finthakket løg
 salt&peber
Fremgangsmåde:

Farsbrød:
Bland oksefars, oregano, æg, rasp, salt, peber og knuste hvidløg. Læg halvdelen i et ovnfast fad. Kom feta i rigelige mængder oven på. Fordel nu det sidste kød oven på, så fetaen ligger inde i "brødet". Bages v 225 grader ca 30-40 minutter.

Bønnesalat:
Eddike, olie, sød sennep, salt og peber kommes i meljævneren og rystes godt sammen. Koget bønner og hakkede løg fordeles i et fad. Dressingen hældes over mens bønnerne endnu er varme - det giver mest smag.

Hele herligheden serveres med ovnstegte kartofler og en lækker rødvinssauce.

Opskriften er skrevet af: spice-shit, 21-05-2004 15:40, redigeret: 21-05-2004 15:41

Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16072 der ser denne opskrift.