|
|
|
Græsk farsbrød med bønnesalat
Hvis du er til hvidløg og feta vil du elske denne ret!
Mængde/antal pers: 3-4 pers
|
|
Ingredienser:
500 g oksefars
oregano
lidt rasp
1 æg
4-5 fed hvidløg
salt peber
1 spand feta
Bønnesalat:
ca 300 g kogte bønner (så mange man nu kan spise)
æblecider eddike
olie
1 tsk sød sennep
1 finthakket løg
salt&peber
Fremgangsmåde:
Farsbrød: Bland oksefars, oregano, æg, rasp, salt, peber og knuste hvidløg. Læg halvdelen i et ovnfast fad. Kom feta i rigelige mængder oven på. Fordel nu det sidste kød oven på, så fetaen ligger inde i "brødet". Bages v 225 grader ca 30-40 minutter.
Bønnesalat: Eddike, olie, sød sennep, salt og peber kommes i meljævneren og rystes godt sammen. Koget bønner og hakkede løg fordeles i et fad. Dressingen hældes over mens bønnerne endnu er varme - det giver mest smag.
Hele herligheden serveres med ovnstegte kartofler og en lækker rødvinssauce.
|
|
Opskriften er skrevet af: spice-shit, 21-05-2004 15:40, redigeret: 21-05-2004 15:41
Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier: Hovedretter Retter med oksekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16072 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|