Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Torskerognspålæg

Lækkert til madpakken eller frokostbordet

Mængde/antal pers: 3-5 pers

Ingredienser:
 1 dåse torskerogn
 1/4 finthakket mellemstort løg
 4 spsk creme fraiche 18%
 1 spsk kapers
 1 tsk salt
Fremgangsmåde:

Mos rognen med en gaffel og rør det hele sammen.
Lækkert på et stykke rugbrød eller som fyld i en sandwich

Opskriften er skrevet af: spice-shit, 23-05-2004 15:16

Andre opskrifter skrevet af spice-shit
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5137 der ser denne opskrift.