Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllinge/baconsalat

Opskriften stammer fra Førex' delikatesse, men den er gjort lidt lettere, da det er svært at begrænse sig:-)

Mængde/antal pers: stor portion

Ingredienser:
 1 bbq kylling (købes evt. færdigstegt)
 600 g. bacon (helst tern - strimler skal skæres ud)
 100 g. syltede agurker
 120 g. søde, sprøde majs (på dåse)
 400 g. creme fraiche (cheasy)
 70 g. SØD chilisauce
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Baconen steges i ovnen, afdryppes på køkkenrulle og afkøles
Kyllingen strimles/pilles
Agurkerne skæres i små tern og væden hældes fra majsen
Creme fraiche og chilisauce blandes og smages til med mere chilisauce og salt og peber. Jeg bruger normalt min. dobbelt så stor mængde chilisauce som angivet.
Bemærk i øvrigt, at der i den oprindelige opskrift skal 400 g. 18% creme fraiche og 200 g. mayonaise i - det kan man selvfølgelig vælge at putte i, men så kan man ikke helt tillade sig at spise så meget:-) Man kan sikkert også forsøge sig med andet end creme fraiche (fromaise fraiche o.l.)

Alle ingredienser skal være kolde, hvorefter det hele blandes sammen og "saucen" røres i.

Det er en fordel at lave salaten dagen inden, den skal bruges, så den har fået lov at trække lidt. Den kan holde sig et par dage i køleskab.
Salaten er perfekt til sandwiches eller som forret med godt flutes/brød til.


Opskriften er skrevet af: Marianne, 25-05-2004 16:59

Andre opskrifter skrevet af Marianne
Findes i følgende kategorier:  Forretter Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10380 der ser denne opskrift.