Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Skagentoast

Fin lille forret, god til grill-sæsonen eller som natmad.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 500 gr. rejer med skal, eller 250 gr. rejer i lage
 1/2 dl. fintklippet dild
 1/4 tsk. hvid peber
 1-2 tsk. friskpresset citronsaft
 4 skiver formbrød
 2 spk. smør eller margarine


 Mayonaise:
 1 æggeblomme
 1 spsk. sennep
 1/4 spsk. vineddike
 1/2 tsk. salt
 2 1/2 dl. olie


 Pynt:
 50 gr. stenbidderrogn
 dildkviste
Fremgangsmåde:

Begynd med mayonaisen. Bland æggeblomme, sennep, vineddike og salt i en skål, gerne i foodprocessoren.
Hæld olien i, i en tynd stråle under stadig piskning eller mens maskinen kører. Stil mayonaisen køligt.
Pil rejerne eller stil dem til afdrypning, hvis det er dem i lage. Hak dem derefter groft.
Bland rejer og dild med 1 dl. af mayonaisen.
Smag til med hvid peber og citronsaften.
Stik 4 cirkler ud af brødskiverne med et glas.
Steg brødskiverne i fedtstoffet.
Læg brødskiverne på tallerkerner. Fordel fyldet på dem.
Pynt med stenbidderrogn og dild.
Server straks.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 26-05-2004 13:48

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Forretter Natmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14788 der ser denne opskrift.