Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grillede majs

Kan bruges som tilbehør til kødretterne eller som lille forret til grill-aftenerne

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 Majskolber, skal være friske
 1 dl. Olivenolie
Fremgangsmåde:

Bladene fjernes fra majskolberne og de skæres i ca. 4 cm. skiver.
Lægges i en skåle hvor der hældes olivenolie over. De skal stå og trække i et par timer. Vendes et par gange i olien.
Lægges nu på grillen og de skal skifte farve fra lysegul til mørkegul, så er de klar til at spise.
Hvis man er til hvidløg, så lav en hvidløgssmør og smør på inde den spises.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 26-05-2004 14:14, redigeret: 31-05-2004 23:32

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Grill 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5516 der ser denne opskrift.