Rør fedtstoffet med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene, et af gangen. Rør godt for hvert æg.
Bland mel, bagepulver og vanillesukker. Rør det i dejen skiftevis med kærnemælk. Dejen skal være glat og fin.
Bred dejen ud i en velsmurt og meldrysset bradepande 30x40.
Bland farin, kanel og hakkede nødder og drys det over dejen.
Bag nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
Lad kagen svale noget af inden den skæres i ensartede tern. De kan opbevares i en dåse med tætsluttende låg eller fryses ned.
Er man som jeg vild med kanel kan extra sagtens tilsættes drysset!
Opskriften er skrevet af: frk. jensen, 06-06-2004 13:32, redigeret: 23-03-2005 21:55
Andre opskrifter skrevet af frk. jensen
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14743 der ser denne opskrift.