Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Bradepandekage med kanel og hakkede nødder

Praktisk og rigtig god kage!!

Mængde/antal pers: ca. 30 stk

Ingredienser:
 150 g blødt smør eller margarine
 2½ dl. sukker
 3 æg
 5 dl. hvedemel
 2 tsk. bagepulver
 1 tsk. vanillesukker
 3 dl. kærnemælk


 DRYS:


 1½ dl. mørk farin
 1 spsk. stødt kanel
 2 dl. groft hakkede hasselnødder
Fremgangsmåde:

Rør fedtstoffet med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene, et af gangen. Rør godt for hvert æg.

Bland mel, bagepulver og vanillesukker. Rør det i dejen skiftevis med kærnemælk. Dejen skal være glat og fin.

Bred dejen ud i en velsmurt og meldrysset bradepande 30x40.

Bland farin, kanel og hakkede nødder og drys det over dejen.

Bag nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.

Lad kagen svale noget af inden den skæres i ensartede tern. De kan opbevares i en dåse med tætsluttende låg eller fryses ned.

Er man som jeg vild med kanel kan extra sagtens tilsættes drysset!

Opskriften er skrevet af: frk. jensen, 06-06-2004 13:32, redigeret: 23-03-2005 21:55

Andre opskrifter skrevet af frk. jensen
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14743 der ser denne opskrift.