Ingredienser: 300 g hvedemel 100 g margarine 50 g gær 1 spsk. sukker 1 tsk. salt 1 æg 1 dl lunken mælk
Fyld: 100 g margarine 85 g sukker 2 spsk. kanel Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i den lune mælk. De øvrige ting blandes i og det æltes sammen til en ensartet dej. ( måske lidt mere mel)
Hæver til dobbelt størrelse.
Udrulles derefter til ca. 30 x 60 cm.
Fyldet røres sammen og smøres ud over den udrullede dej. Den rulles derefter sammen fra den smalle ende, som til roulade. Skæres ud i passende stykker som sættes på en smurt bageplade g trykkes derefter flade.
Efterhæver 20 minutter og pensles med æg.
Bages i 8 minutter ved 220 grader på nederste rille i ovnen.
Opskriften er skrevet af: Rikke, 06-06-2004 20:16, redigeret: 07-07-2007 23:19
Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier: BrunchTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14016 der ser denne opskrift.