Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kanel snegle

Godt til børn og "søde" sjæle

Ingredienser:
 300 g hvedemel
 100 g margarine
 50 g gær
 1 spsk. sukker
 1 tsk. salt
 1 æg
 1 dl lunken mælk


 Fyld:
 100 g margarine
 85 g sukker
 2 spsk. kanel
Fremgangsmåde:

Gæren røres ud i den lune mælk. De øvrige ting blandes i og det æltes sammen til en ensartet dej. ( måske lidt mere mel)

Hæver til dobbelt størrelse.

Udrulles derefter til ca. 30 x 60 cm.

Fyldet røres sammen og smøres ud over den udrullede dej. Den rulles derefter sammen fra den smalle ende, som til roulade.
Skæres ud i passende stykker som sættes på en smurt bageplade g trykkes derefter flade.

Efterhæver 20 minutter og pensles med æg.

Bages i 8 minutter ved 220 grader på nederste rille i ovnen.

Opskriften er skrevet af: Rikke, 06-06-2004 20:16, redigeret: 07-07-2007 23:19

Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier:  Brunch Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14016 der ser denne opskrift.