Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Varme chokoladevafler med brombærkompot

Dessert til diabetikere og lette overvægtige

Mængde/antal pers: ca. 4 stk

Ingredienser:
 25 g flydende margarine
 1 æg
 3 dl letmælk
 2 dl hvedemel
 1/4 dl kakao
 1 nip salt


 Kompot:
 2 dl brombær
  stjerneanis
  spsk. honning


Fremgangsmåde:

* Pisk ægget let. Rør mel og kakao sammen til en jævn dej. Tilsæt salt, æg og den flydende margarine.

* Lad dejen hvile 1 time.

* Varm vaffeljernet og bag.

Kompot:

* Kog brombær, honning og stjerneanis til kompot. Server den varme kompot til de nybagte vafler evt. sammen med lidt ahornsirup.

**1 portion inderholder uden ahornsirup: 250 hcal/46 kj. 10 g fedt. 3 g sukker.**


Opskriften er skrevet af: Rikke, 07-06-2004 14:39, redigeret: 08-07-2004 19:34

Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5552 der ser denne opskrift.