Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Farsbøf med gremolata

Slankemad, lækker ret med hakket oksekød, squash og citron

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g hakket oksekød (10%)
 1 tsk salt
 2 knsp sort peber
 1 lille squash
 2 spsk smør


 Gremolata:
 2 spsk revet citronskal
 4 spsk finthakket bredbladet persille
 4 fed hvidløg


 Tilbehør:
 1 glas tomatsauce (færdigkøbt)
 Svamperavioli, spinattorteloni eller ris
Fremgangsmåde:

1) Start med gremolataen. Vask og riv citronen. Skyl og tør persillebladene. Hak persillen og hvidløgene. Bland det hele sammen.

2) Bland gremolataen i farsen sammen med salt og peber.

3) Skær squashen i 12-16 skiver. Form bøffer af farsen (lige så mange som squash skiver), læg dem på hver sin skive squash og tryk til.

4) Steg bøfferne i ca. 3 min både på farssiden og squashsiden.

Kog pasta/ris efter anvisningen på pakken.
Varm tomatsaucen.

Ca. 416 kcal pr. person

Opskriften er skrevet af: Rikke, 12-06-2004 20:16, redigeret: 01-03-2016 18:53

Andre opskrifter skrevet af Rikke
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Smager rigtig godt, der er drøn på hvidløg, man kan evt. bruge lidt mindre hvidløg :)
Jeg startede med at starte bøfsiden, og da den var rimelig færdig, vendte jeg og stegte videre på squashsiden. Squash og bøf hænger ikke så godt sammen men de kan godt løftes over på en tallerken hvis man er forsigtig.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13198 der ser denne opskrift.