Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokoladekage med marcipan.

En lidt andeledes chokoladekage.

Mængde/antal pers: 1 kage

Ingredienser:
 125 g smør
 150 g lyst muscovadasukker
 2 æg
 3 spsk kakao
 150 g hvedemel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk vaniliesukker
 130 g marcipan
 6 spsk hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde:

1) Smør og sukker piskes let og luftigt
2) Tilsæt de 2 æg et ad gangen og pisk godt efter hvert.
3) Sigt kakao, mel, bagepulver og vaniliesukker i dejen og rør grundigt.
4) Skær marcipanen i små stykker (ca. 1x0,5 cm). Hak chokoladen. Bland de 2 ting g tag 5 spsk. fra og vend resten i dejen.
5) Hæld dejen i en 1 liters sandkageform beklædt med bagepapir. Glat overfalden og drys de 5 spsk. marcipan/chokolade ovenpå.
6) Bages i ca. 50 min. (alt efter ovn) ved 180 grader. Lad den stå 10 min. i slukket oven inden den tages ud og lad den afkøle i formen.

Opskriften er skrevet af: Amikke, 19-06-2004 23:17

Andre opskrifter skrevet af Amikke
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17671 der ser denne opskrift.