Ingredienser: 125 g smør 150 g lyst muscovadasukker 2 æg 3 spsk kakao 150 g hvedemel 1½ tsk bagepulver 1 tsk vaniliesukker 130 g marcipan 6 spsk hakket mørk chokolade Fremgangsmåde:
1) Smør og sukker piskes let og luftigt 2) Tilsæt de 2 æg et ad gangen og pisk godt efter hvert. 3) Sigt kakao, mel, bagepulver og vaniliesukker i dejen og rør grundigt. 4) Skær marcipanen i små stykker (ca. 1x0,5 cm). Hak chokoladen. Bland de 2 ting g tag 5 spsk. fra og vend resten i dejen. 5) Hæld dejen i en 1 liters sandkageform beklædt med bagepapir. Glat overfalden og drys de 5 spsk. marcipan/chokolade ovenpå. 6) Bages i ca. 50 min. (alt efter ovn) ved 180 grader. Lad den stå 10 min. i slukket oven inden den tages ud og lad den afkøle i formen.
Opskriften er skrevet af: Amikke, 19-06-2004 23:17
Andre opskrifter skrevet af Amikke
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17671 der ser denne opskrift.