Nem og lækker ret, som selv dem, som ikke er vilde m rabarber, som regel kan lide.
Mængde/antal pers: 4-5 pers
Ingredienser: 500 g rabarber(gerne vinrabarber) 100 g rørsukker 1 spsk kanel 1 ½ tsk stødt ingefær vanilieis Fremgangsmåde:
Rabarberne skylles godt, og skæres i ca 2 cm stykker. Vendes rundt m sukker, kanel og ingefær. Bages i ovnen 30-35 min v 200 grader i et ildfast fad smurt m smør.
Moses lidt og afkøles let. Server m vanilieis.
Tips: erstat is m råcreme, flødeskum eller creme fraiche 38%. Brug fromage frais rørt m vaniliesukker, hvis du vil passe på kalorierne.
Opskriften er skrevet af: Janelie, 14-07-2004 08:11
Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier: DesserterSommermadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11066 der ser denne opskrift.