Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 1 kg kalkunbryst i tern
 2 løg - groft hakket
 2½ tsk. fint revet frisk ingefær
 3 stk. citrongræs
 6 stk. rød chilipeber
 1 tsk. stødt koriander
 1 tsk. stødt gurkemeje
 3 spk. olie
 3 dl kokosmælk, uden tilsat sukker
 4 stk. basilikum blade
 ½ tsk. salt


 Tilbehør:
 Ris
 Lime
Fremgangsmåde:

Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.

Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen.

Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse. Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min. Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min.
Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør.

Server med kogte ris og lime.

Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili.


Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 22:49, redigeret: 15-01-2002 18:28

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Hovedretter Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11379 der ser denne opskrift.