|
|
|
Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk
Mængde/antal pers: 6 pers
|
|
Ingredienser:
1 kg kalkunbryst i tern
2 løg - groft hakket
2½ tsk. fint revet frisk ingefær
3 stk. citrongræs
6 stk. rød chilipeber
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt gurkemeje
3 spk. olie
3 dl kokosmælk, uden tilsat sukker
4 stk. basilikum blade
½ tsk. salt
Tilbehør:
Ris
Lime
Fremgangsmåde:
Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.
Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse. Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min. Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min. Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør.
Server med kogte ris og lime.
Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 22:49, redigeret: 15-01-2002 18:28
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Hverdagsmad Hovedretter Retter med kalkun
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11379 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|