Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Sønderjydske Karrysild

Mængde/antal pers: 6-8 personer

Ingredienser:
 1 spand hvide sild
 1 hakket løg
 4 skiver asier
 2 hårdkogte æg (hakket)
 2 tsk. karry
 salt og peber
 1 tsk. citronsaft
 4-6 spsk. fløde
 1 lille bæger creme fraiche
Fremgangsmåde:

Sildene sies, og skylles for evt. løg og peberkorn. Løg. æg og
asier hakkes.
Creme fraiche, citronsaft, karry, salt og peber blandes. Løg, æg og asier tilsættes.
Fløden piskes til skum, og vendes forsigtig i sammen med sildene.

Velbekomme CF/Aabenraa

Opskriften er skrevet af: sommer, 21-07-2004 22:19, redigeret: 05-08-2004 18:26

Andre opskrifter skrevet af sommer
Findes i følgende kategorier:  Frokost Hjemmelavet pålæg Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4945 der ser denne opskrift.