Ingredienser: 4 past. æggehvider (2 bægre) 100 g rørsukker
4 past. æggeblommer (2 bægre) 500 g maskarponeost (italiensk flødeost) 1 spsk. vanillesukker Mandellikør eller marsalavin 1 kande stærk kaffe 1 pose med 200 g Savoyardi Bisquits (Lady fingers) Kakao til pynt Fremgangsmåde:
1. Pisk de pasteuriserede æggehvider med rørsukker til cremen er stiv. 2. I en anden skål piskes de pasteuriserede æggeblommer sammen med maskarponeosten og vanillesukkeret. 3. Pisk de to cremer sammen med en sjat mandellikør eller marsalavin. 4. Dyp Savoyardi Bisquits ganske kort i kaffen og læg dem på et serveringsfad 5. Kom cremen ovenpå. 6. Stil det på køl (gerne meget koldt, men ikke i fryseren) 7. Drys kakao ovenpå lige før servering
Opskriften er skrevet af: strandby, 03-08-2004 13:18, redigeret: 03-08-2008 12:54
Andre opskrifter skrevet af strandby
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Meget lækkert - jeg kom ca 100 g blåbær i, og valgte at lægge ladyfingers i to lag - så passede den i en stor brødform.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9552 der ser denne opskrift.