Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Marias Tiramisu

En anderledes dessert. Smager godt.

Mængde/antal pers: 8 personer

Ingredienser:
 4 past. æggehvider (2 bægre)
 100 g rørsukker


 4 past. æggeblommer (2 bægre)
 500 g maskarponeost (italiensk flødeost)
 1 spsk. vanillesukker
 Mandellikør eller marsalavin
 1 kande stærk kaffe
 1 pose med 200 g Savoyardi Bisquits (Lady fingers)
 Kakao til pynt
Fremgangsmåde:

1. Pisk de pasteuriserede æggehvider med rørsukker til cremen er stiv.
2. I en anden skål piskes de pasteuriserede æggeblommer sammen med maskarponeosten og vanillesukkeret.
3. Pisk de to cremer sammen med en sjat mandellikør eller marsalavin.
4. Dyp Savoyardi Bisquits ganske kort i kaffen og læg dem på et serveringsfad
5. Kom cremen ovenpå.
6. Stil det på køl (gerne meget koldt, men ikke i fryseren)
7. Drys kakao ovenpå lige før servering


Opskriften er skrevet af: strandby, 03-08-2004 13:18, redigeret: 03-08-2008 12:54

Andre opskrifter skrevet af strandby
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Meget lækkert - jeg kom ca 100 g blåbær i, og valgte at lægge ladyfingers i to lag - så passede den i en stor brødform.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9552 der ser denne opskrift.