Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fersken/mandel muffins

Super lækre muffins, ferskenstykkerne gør dem lækre fugtige.

Mængde/antal pers: 20 små/12 store

Ingredienser:
 3,75 dl mel
 2,5 dl sukker
 3/4 tsk salt
 1/2 ts bagepulver
 2 æg
 1,25 dl olivenolie
 1/2 tsk vaniliesukker
 1/8 tsk mandel essens
 3 dl syltede ferskner (fra dåse)
 1,25 dl mandler


Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, salt og bagepulver. Bland så æg, olie, vaniliesukker og mandelessensen. Disse 2 blandinger blandes godt sammen. (Dejen er ret tyk, men det kommer til at passe når fersknerne kommer i).
Skær ferskner i tern og hak mandlerne fint (smut dem evt først - men ikke nødvendigt) og kom det i blandingen.

Dejen fordeles i muffinsforme som fyldes ca 3/4.

Muffins'ne bages ca 20 minutter ved 190 grader (varmluft) til de er lysebrune.

Smager super godt både lune og afkølede.

Tip:
Disse muffins er fryseegnede. De smager som nybagte, når du tør dem op og giver dem en lille tur i ovnen.


Opskriften er skrevet af: Anja, 06-08-2004 10:15, redigeret: 06-08-2004 19:36

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Muffins 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Disse muffins smager super godt og holder sig længe pga fugten.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8132 der ser denne opskrift.