|
|
|
Fersken/mandel muffins
Super lækre muffins, ferskenstykkerne gør dem lækre fugtige.
Mængde/antal pers: 20 små/12 store
|
|
Ingredienser:
3,75 dl mel
2,5 dl sukker
3/4 tsk salt
1/2 ts bagepulver
2 æg
1,25 dl olivenolie
1/2 tsk vaniliesukker
1/8 tsk mandel essens
3 dl syltede ferskner (fra dåse)
1,25 dl mandler
Fremgangsmåde:
Bland mel, sukker, salt og bagepulver. Bland så æg, olie, vaniliesukker og mandelessensen. Disse 2 blandinger blandes godt sammen. (Dejen er ret tyk, men det kommer til at passe når fersknerne kommer i). Skær ferskner i tern og hak mandlerne fint (smut dem evt først - men ikke nødvendigt) og kom det i blandingen.
Dejen fordeles i muffinsforme som fyldes ca 3/4.
Muffins'ne bages ca 20 minutter ved 190 grader (varmluft) til de er lysebrune.
Smager super godt både lune og afkølede.
Tip: Disse muffins er fryseegnede. De smager som nybagte, når du tør dem op og giver dem en lille tur i ovnen.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 06-08-2004 10:15, redigeret: 06-08-2004 19:36
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Muffins
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Disse muffins smager super godt og holder sig længe pga fugten.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10333 der ser denne opskrift.
(Du, , som har oprettet denne opskrift tæller kun med første gang du ser den)
|
|
|
|
|
|
|
|