Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grønne asparges med tuncreme og estragon

Let og lækker sommermad - god som forret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 800 g grønne asparges
 2 kogte æg
 2 dåser tun i vand
 1 spsk kapers
 saft fra 1 citron
 1 spsk olivenolie
 frisk estragon
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Knæk eller skær roden af aspargesene.
Rens dem og kom dem i en rummelig gryde med kogende, let saltet vand. Kog dem 5-6 minutter.
Hak æggene og hæld vandet fra tunfisken.
Rør det sammen med kapers, citron, olivenolie, salt og peber.
Vend retten med hakket estragon og servér til de lune eller kolde asparges.

Tip:
Er de friske asparges lidt bløde eller slappe, skæres roden af dem og de kommes i koldet vand i 30 minutter.

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:15, redigeret: 25-12-2001 23:43

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Forretter Sommermad Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15193 der ser denne opskrift.