Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ovnbagte pandekagesnegle

Det er bare SÅ lækkert og mætter godt!

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 Pandekagedej:
 100 g mel
 2 æg
 1 knivspids salt
 1/4 l mælk
 2 spiseskefulde solsikkeolie (til bagning)


 350 g hakket oksekød
 1 rød peberfrugt
 100 g knoldselleri
 1 æg
 1 knivspids Knorr Provencale krydderi
 125 g mozzarella
 1 pakke (1/2 l) Karoline's Mild Ostesauce 8%
Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på 200 grader.
Bland pandekagedejen af mel, æg, salt og mælk. Opvarm panden med solsikkeolie og bag 3 pandekager.
I en skål lægges det hakkede oksekød, peberfrugt skåret i små tern tilsættes. Selleri skæres i små tern, tilsættes. Ægget tilsættes sammen med Provencale krydderi. Blandingen røres godt og smøres på pandekagerne. Pandekagerne rulles sammen, skæres i ca. 3 cm tykke skiver og lægges i et smurt ovnfast fad med skærefladen nedad. Skær mozzarella i små tern og strø over pandekagerne. Ostesaucen fordeles over pandekagerne og bages i ovnen ca. 40 min.

Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 09-08-2004 15:20, redigeret: 09-08-2004 15:32

Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Kødretter Retter med oksekød Pandekager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6825 der ser denne opskrift.