Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Blind chokoladesuppe

En anderledes dessert

Ingredienser:
 2 l varm mælk
 100 g mel
 salt
 1 stk. hel kanel
 50 g sukker
 kornene fra en halv vanillestang
 2 æggeblommer
 2 æggehvider
 1 spsk. sukker
 lidt stødt kanel
Fremgangsmåde:

Smelt lidt smør i en kasserolle, lad salt, sukker og mel blive mørkegul heri. Den varme mælk røres i under kraftig omrøring. Tilsæt kanel og vanillekorn og lad det koge kort op. Pisk æggeblommerne med lidt salt, suppen legeres hermed og koger svagt i 5 minutter. Fyld suppen på en suppeterrin. Æggehviderne piskes meget stive, imens tilsættes sukkeret lidt ad gangen. Form små boller af æggehviderne med en teske, fordel dem på mælkesuppen og strø med lidt kanel.

Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 10-08-2004 10:46

Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier:  Desserter Vintermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8183 der ser denne opskrift.