Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Frikadeller m tranebær og pistacienødder

Lækker variant af vores vel nærmeste nationalret; ovenikøbet anbefalet af Kræftens Bekæmpelse.

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 500 g hkt kalv og flæsk; 10-12 %,
 50 g saltede pistacienødder m skal,
 1 æg,
 1 dl mini- eller skummetmælk,
 2 spsk rasp,
 1 hkt rødløg,
 40 g (4 spsk) grofthkt tørrede tranebær,
 2 spsk friske timianblade( eller 2 tsk tørrede)
 2 spsk oliven- eller raspolie
Fremgangsmåde:

Afskal pistacienødderne og hak dem.Rør kødet sejt m en tsk salt og tilsæt mælk, æg, tranebær, nødder, løg, timian og rasp og peber. Lad hvile mindst time i køleskab. Form til frikadeller, som steges i olien 12-15 min v middelstærk varme.

Opskriften er skrevet af: Janelie, 11-08-2004 22:38

Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Julemad Retter med svinekød Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6271 der ser denne opskrift.