Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Majsmuffins m ost og spinat

Er du vild m majs; prøv disse lækre madmuffins til salat, suppe eller til madpakken.

Mængde/antal pers: 6 store ell 12 små

Ingredienser:
 2 dl polenta (majsmel)
 1 1/4 dl hvedemel
 1 1/4 dl grahamsmel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk natron
  tsk salt
 1 æg
 2 dl yoghurt naturel
 75 g smeltet, afkølet smør
 3 spsk honning
 1 porre i tynde skiver
 1 lille ds majs
 50 g bladspinat
 150 g revet ost, evt cheddar
Fremgangsmåde:

Bland alle tørre ingredienser i en stor skål. Pisk ægget, bland yoghurt, honning og smeltet smør i og rør godt. Lav en fordybning i de tørre ingredienser, og rør mælkeblandingen i sammen m porre, majs, spinat og ost. Rør dejen grundigt sammen og fyld op i smurte muffinsforme; næsten til kanten.
Bages v 200 gr i 20-30 min efter størrelse.

Spis dem som de er eller fx med krydderurtesmør: 150 g tempereret smør røres med 2 spsk finthakkede krydderurter eller hakket persille og 1 spsk paprika.

Opskriften er skrevet af: Janelie, 12-08-2004 15:24, redigeret: 12-08-2004 16:01

Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier:  Frokost Brunch Muffins 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6378 der ser denne opskrift.