|
|
|
Majsmuffins m ost og spinat
Er du vild m majs; prøv disse lækre madmuffins til salat, suppe eller til madpakken.
Mængde/antal pers: 6 store ell 12 små
|
|
Ingredienser:
2½ dl polenta (majsmel)
1 1/4 dl hvedemel
1 1/4 dl grahamsmel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
½ tsk salt
1 æg
2 ½ dl yoghurt naturel
75 g smeltet, afkølet smør
3 spsk honning
1 porre i tynde skiver
1 lille ds majs
50 g bladspinat
150 g revet ost, evt cheddar
Fremgangsmåde:
Bland alle tørre ingredienser i en stor skål. Pisk ægget, bland yoghurt, honning og smeltet smør i og rør godt. Lav en fordybning i de tørre ingredienser, og rør mælkeblandingen i sammen m porre, majs, spinat og ost. Rør dejen grundigt sammen og fyld op i smurte muffinsforme; næsten til kanten. Bages v 200 gr i 20-30 min efter størrelse.
Spis dem som de er eller fx med krydderurtesmør: 150 g tempereret smør røres med 2 spsk finthakkede krydderurter eller hakket persille og 1 spsk paprika.
|
|
Opskriften er skrevet af: Janelie, 12-08-2004 15:24, redigeret: 12-08-2004 16:01
Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier: Frokost Brunch Muffins
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6474 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|