|
|
|
Verdens nemmeste boller
Lækre boller med græskarkerner - kan varieres i det uendelige!
Mængde/antal pers: 10-12 stk
|
|
Ingredienser:
½ liter koldt vand
25 g gær
2 spsk olivenolie
1 dl græskarkerner
1 spsk Maldon Sea Salt
350 g durumhvedemel
200 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel.
Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over.
Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over og lad bollerne hæve 10 minutter. Bag dem ved 225 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og hævede.
Tip: Græskarkernerne kan erstattes af ristede sesamfrø eller pinjekerner, hakkede soltørrede tomater, oliven, tranebær eller rosiner.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:16, redigeret: 27-11-2008 09:57
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Brunch Boller
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Uhm, lavede lige en variant hvor jeg skiftede durum melet ud med spelt og græskarkernerne ud med solsikkekerner - de var også forrygende gode - og det er jo bare så nemt som det kan være!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 32314 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|