Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Verdens nemmeste boller

Lækre boller med græskarkerner - kan varieres i det uendelige!

Mængde/antal pers: 10-12 stk

Ingredienser:
 ½ liter koldt vand
 25 g gær
 2 spsk olivenolie
 1 dl græskarkerner
 1 spsk Maldon Sea Salt
 350 g durumhvedemel
 200 g hvedemel
Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel.

Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over.

Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over og lad bollerne hæve 10 minutter.
Bag dem ved 225 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og hævede.

Tip:
Græskarkernerne kan erstattes af ristede sesamfrø eller pinjekerner, hakkede soltørrede tomater, oliven, tranebær eller rosiner.



Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:16, redigeret: 27-11-2008 09:57

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Brunch Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Uhm, lavede lige en variant hvor jeg skiftede durum melet ud med spelt og græskarkernerne ud med solsikkekerner - de var også forrygende gode - og det er jo bare så nemt som det kan være!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 32314 der ser denne opskrift.