Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Østrisk Kanelkage

kagen man bager igen og igen

Mængde/antal pers: en lille bradepande

Ingredienser:
 150 g smør/magarine
 250 g sukker
 2 æg
 250 g mel
 2 tsk bagepulver
 1 tsk natron
 2 tsk vanilliesukker
 3 tsk kanel
 2 dl æblemos


 Glasur:
 flormelis og vand
Fremgangsmåde:

Rør sukker og magarine sammen og rør æggene i.
Tilsæt de øvrige ingridenser
kom dejen i en lille bradepande
bag kagen ved 200 grader i 35-40 min
stik med en strikkepind, hvis ikke dejen hænger fast er kagen færdig.
Lad kagen blive koldt.
Fordel glasuren over og drys evt med rosiner

Hvis der tages dobbelt potion passer opskriften til en stor bradepande.

Opskriften er skrevet af: mnb, 25-08-2004 11:55, redigeret: 07-10-2004 22:06

Andre opskrifter skrevet af mnb
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5337 der ser denne opskrift.