Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingebryst i karry

En klassiker i en lettere version

Mængde/antal pers: 1 person

Ingredienser:
 170 g kyllingebryst i strimler
 Lidt hønsebouillon
 1-3 tsk. karry
 75 g rødløg i skiver
 75 g gulerødder i strimler
 100 g peberfrugter i strimler
 50 g pastinak i tern
 2 dl skummetmælk el. minimælk
 Salt og peber
 3 tsk. majsstivelse


 75 g kogte ris
Fremgangsmåde:

Svits karryen af i bouillonen, tilsæt kyllingestrimlerne og lad det svitse sammen i ca. 5 min. Tilsæt alle grønsagerne og mælken. Lad det herefter småsimre i ca. 8-10 min. og smag til med salt og peber. Jævn retten med majsstivelse, indtil den har den tykkelse, du ønsker. Anret retten på tallerkenen med de kogte ris.
Tip: Pynt retten med hakket basilikum.

Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 01-09-2004 08:54, redigeret: 01-11-2004 11:37

Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
bruller: Har afprøvet denne opskrift
bruller kommentar: Bedste kylling i karry opskrift, jeg nogensinde har prøvet.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 20076 der ser denne opskrift.