Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Sirupsboller

Fantastisk lækre boller, som er hurtige at lave.

Ingredienser:
 350 g. mel
 75 g. sirup
 50 g. gær
 50 g. margarine
 1 ½ dl. mælk og vand (halvt mælk, halvt vand)
 1 æg


Fremgangsmåde:

Smelt margarinen og bland den i mælkeblandingen. Gæren udrøres heri. Bland sirup og melet i. Bollerne formes, pensles med æg og hæver lunt i en halv time. Bages ved 200 grader, til de er gyldne.

Opskriften er skrevet af: boldrup, 24-09-2004 11:10

Andre opskrifter skrevet af boldrup
Findes i følgende kategorier:  Boller Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6228 der ser denne opskrift.