Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Trifli med frugt og makron

Altid et hit i familien

Mængde/antal pers: 6 portioner

Ingredienser:
 Creme:
 1 æg
 1 æggeblomme
 3 spsk. sukker
 3 dl. mælk eller fløde
 3 bl. husblas
 2 tsk. vanillesukker


 Fyld:
 100 g makroner
 3-4 spsk.sherry
 Ca. kg. rå eller henkogt frugt
 2 dl piskefløde


Fremgangsmåde:

Pisk æg, æggeblomme og sukker til skum. Bring imens mælken i kog og hæld den i æggemassen under piskning.
Hæld massen i gryden og pisk indtil cremen jævner, men den må endelig ikke koge.
Læg husblasen i blød, vrid vandet af og pisk den i cremen sammen med vanillesukker. Pisk af og til i cremen mens den afkøles.

Triflien skal laves færdig inden cremen er iskold.
Læg makronerne i en skål og stænk dem med sherry. Læg udskåren frugt herpå og hæld cremen over.
Sæt desserten iskoldt ca. en time.
Pynt med flødeskum og eventuelt frugt.

Opskriften er skrevet af: Maria.e.n, 01-10-2004 16:44, redigeret: 07-10-2004 22:16

Andre opskrifter skrevet af Maria.e.n
Findes i følgende kategorier:  Desserter Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12725 der ser denne opskrift.