Gæren røres ud i lunkent vand, salt,æg og mel æltes i. Lad dejen hæve 20 min imens du smelter de 150g margarine så det er håndlunkent, som så æltes i efter dejen har hævet. Fyld: Margarinen skal være blød men ikke smeltes, det røres sammen m farin. rul dejen ud ti stor "pandekage" fordel fyldet ud over hele fladen, og drys m kanel. Rul den til en lang pølse, og skær den i ca 30 stk. Lægges på bagepapir på stor bageplade (bradepande anbefales) og hæver i 20 min bages i alm ovn v 225 grader 10-15 min Kan pyntes m glasur
Opskriften er skrevet af: pippi, 10-10-2004 13:27
Andre opskrifter skrevet af pippi
Findes i følgende kategorier: KagerBrunchKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17656 der ser denne opskrift.