Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Store Kanelsnegle

Store vamsede kanelsnegle ala jødekager, kan bruges t morgenkager

Mængde/antal pers: ca 30 stk

Ingredienser:
 Dej: 1/2 liter lunken vand
  2 pk gær
  1/2 tsk salt
  2 æg
  150g magarine
  1kg mel


 Fyld: 300g margarine
  250g brun farin
  1brev kanel(30g)
Fremgangsmåde:

Gæren røres ud i lunkent vand, salt,æg og mel æltes i.
Lad dejen hæve 20 min imens du smelter de 150g margarine så det er håndlunkent, som så æltes i efter dejen har hævet.
Fyld: Margarinen skal være blød men ikke smeltes, det røres sammen m farin.
rul dejen ud ti stor "pandekage" fordel fyldet ud over hele fladen, og drys m kanel. Rul den til en lang pølse, og skær den i ca 30 stk. Lægges på bagepapir på stor bageplade (bradepande anbefales) og hæver i 20 min
bages i alm ovn v 225 grader 10-15 min
Kan pyntes m glasur

Opskriften er skrevet af: pippi, 10-10-2004 13:27

Andre opskrifter skrevet af pippi
Findes i følgende kategorier:  Kager Brunch 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17656 der ser denne opskrift.