Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Fra bedstemors køkken

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g grofthakket skinkekød
 1 pose ærter og gulerødder
 ½ l vand
 80 g smør
 45 g mel
 1 stort bdt. persille
 salt, peber, et nip sukker
 æg
 rasp
 fedtstof
Fremgangsmåde:

Stuvning:
Hæld grøntsagerne i kogende letsaltet vand og lad dem simre under låg i 5 min.
Lav en smørbolle af smør og mel. Hæld den ned til grøntsagene sammen med hakket persille. Kog stuvningen hurtigt igennem. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Form kødet til karbonader og vend dem i sammenpisket æg og rasp. Steg dem gyldne og sprøde i rigeligt fedstof. Server med kogte kartofler eller friskt franskbrød.

Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 12-10-2004 09:44

Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Hovedretter Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10238 der ser denne opskrift.