Ingredienser: 500 g grofthakket skinkekød 1 pose ærter og gulerødder ½ l vand 80 g smør 45 g mel 1 stort bdt. persille salt, peber, et nip sukker æg rasp fedtstof Fremgangsmåde:
Stuvning: Hæld grøntsagerne i kogende letsaltet vand og lad dem simre under låg i 5 min. Lav en smørbolle af smør og mel. Hæld den ned til grøntsagene sammen med hakket persille. Kog stuvningen hurtigt igennem. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Form kødet til karbonader og vend dem i sammenpisket æg og rasp. Steg dem gyldne og sprøde i rigeligt fedstof. Server med kogte kartofler eller friskt franskbrød.
Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 12-10-2004 09:44
Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadHovedretterRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10238 der ser denne opskrift.