Ingredienser: 1,2-1,5 kg nakkefilet uden spæk 600-700 g kartofler 300-400 g gulerødder 250 g bønner olivenolie salt, peber ½ l vand Fremgangsmåde:
Krydr kødet med salt og peber og gnid det med olivenolie. Læg stegen i en lille bradepande og sæt den i ovnen ved 250 grader ca. 25 minutter. Gør imens grønsagerne i stand. Skræl eller skrab kartofler og gulerødder og skær kartoflerne i skiver og gulerødderne i ringe eller stave eller riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær bønnerne i mindre stykker. Læg grønsagerne i bunden af bradepanden, krydr med salt og peber og hæld vand ved. Læg den brunede steg ovenpå. Sæt kød og grønsager i ovnen ved 175 grader ca. 1 1/4 time. Lad kødet trække 15 minutter, før det skæres i skiver og serveres sammen med grønsagerne.
Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 13-10-2004 11:25, redigeret: 18-10-2004 10:04
Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6419 der ser denne opskrift.