Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pølsefad med ostelåg

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 Ca. 500 g medisterpølse
 vand, salt
 fedtstof til fadet
 3 æggehvider
 3 spsk. revet ost
 2 spsk. klippet purløg
Fremgangsmåde:

Kog medisterpølsen i ca. 10 min. i letsaltet vand. Skær pølsen i 1 cm tykke skiver.

Læg pølseskiverne i et smurt ovnfast fad.

Pisk æggehviderne til skum.
Bland ost og purløg i, og spred massen ud over pølseskiverne.

Sæt fadet højt i ovnen og bag ca. 20 min. ved 175 grader

KAN SERVERES MED:
Kartoffelmos krydret med reven muskat samt sennep.

Opskriften er skrevet af: lone&lotte, 17-10-2004 12:47, redigeret: 18-10-2004 22:26

Andre opskrifter skrevet af lone&lotte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med pølser 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4761 der ser denne opskrift.