Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Laks i ovn med grønne sager

Denne ret er genial, den kan forberedes i god tid og grøntsagerne kan varieres i det uendelige.


Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 stykker laksefilet a 125-150 g
 1 tsk Maldon Sea Salt
 1 tsk groftstødt peberblanding


 Grøntsager:
 2 bundter forårsløg
 1 rød peber
 1 stort hakket rødløg
 250 g broccoli
 1 lille courgette
 2 spsk olivenolie
 salt
 peber
 1-1 dl tør vermouth (f.eks. Martini)
Fremgangsmåde:

Forårsløgene snittes fint, den røde peber udkernes og skæres i små tern.
Rødløget hakkes, broccolien deles i små buketter og courgetten skæres i tern.
Grøntsagerne blandes og vendes med olivenolie, salt og peber og lægges i et smurt, ildfast fad.
Fiskestykkerne lægges ovenpå, drysses med salt og peber, og vermouth hældes på.
Fadet dækkes med bagepapir og fisken bages ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Server med godt brød eller nykogte jasmin ris.

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:29

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Sommermad Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 124614 der ser denne opskrift.