Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Flutes

Rigtig gode til både morgenmad, frokost og som madbrød til aftensmaden..

Mængde/antal pers: 3 flutes el. 12 små brød

Ingredienser:
 15 g gær
  L kold vand
 1 tsk fint salt
 575 g hvedemel
Fremgangsmåde:

Opløs gæren i det kolde vand. Tilsæt salt. Tilsæt mel lidt af gangen. Ælt til dejen er let og smidig. Dejen dækkes med film og stilles i køleskab i 12 timer.
Formes til flutes el. brød.
Bages 5 min. ved 300 gr. og 20 min. ved 200 gr.

Opskriften er skrevet af: Guffe, 18-10-2004 14:04

Andre opskrifter skrevet af Guffe
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11610 der ser denne opskrift.