Rigtig gode til både morgenmad, frokost og som madbrød til aftensmaden..
Mængde/antal pers: 3 flutes el. 12 små brød
Ingredienser: 15 g gær ½ L kold vand 1 tsk fint salt 575 g hvedemel Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det kolde vand. Tilsæt salt. Tilsæt mel lidt af gangen. Ælt til dejen er let og smidig. Dejen dækkes med film og stilles i køleskab i 12 timer. Formes til flutes el. brød. Bages 5 min. ved 300 gr. og 20 min. ved 200 gr.
Opskriften er skrevet af: Guffe, 18-10-2004 14:04
Andre opskrifter skrevet af Guffe
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12042 der ser denne opskrift.