Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pasta med peberfrugt og basilikum

Let og lækker pastaret uden dikkedarer!

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 400 g god pasta (f.eks. frisk feccucine)
 3 fintsnittede skalotteløg
 1 rød peberfrugt
 1 gul peberfrugt
 2-3 snittede fed hvidløg
 4 tomater i tern
 1 spsk kapers
 frisk basilikum
 olivenolie
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen i en rummelig gryde.
Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sautér skalotteløg og peberfrugt i strimler.
Tilsæt hvidløg, tomater og kapers. Lad det simre 5-6 minutter.
Krydr med salt og peber.
Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen med frisk basilikum.
Server evt. med frisk reven parmasanost.



Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:31

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Frokost Sommermad Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9729 der ser denne opskrift.