Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Leverpostej

Der er intet som hjemmelavet leverpostej

Mængde/antal pers: 8-10 små bakker eller 2 literforme

Ingredienser:
 1 kg. hakket lever og spæk ( færdighakket med løg )
 50 g smør/margarine
 1 dl. mel
 2 dl. fløde
 2 dl. mælk
 4 æg
 3 tsk. salt
 2 tsk. peber
  tsk. paprika
  tsk. allehånde
 2 knvsp. nelliker
 bacon til pynt
Fremgangsmåde:

Margarine smeltes, og melet røres i. Fløde og mælk tilsættes, og det bages op. Tages af varmen.
Æggene blandes med krydderier, og hældes i den færdige opbagning.
Den hakkede lever / spæk og løg blandes godt, og hældes i blandingen, som røres grundigt. Det hældes i forme, pyntes med bacon, og bages over vandbad i midten af ovnen ved 180 grader i ca. 1 time.


Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 00:39, redigeret: 18-03-2018 21:35

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Julemad Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Fin opskrift, jeg brugte ren piskefløde i stedet for halv mælk, halv fløde.
Den færdighakkede blanding af lever og spæk jeg købte var uden løg, så jeg tilføjede 2 finthakkede skalotteløg.


Andre kommentarer:
coopnettorvet: Har afprøvet denne opskrift
coopnettorvet kommentar: Ok opskrift.
Hunden kan også lide opskriften.

Brugte mælk i stedet for fløde.
Vi er alle tilfredse i familien.

Hilsen
http://1825798400.slide.com/?mode=ph


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13194 der ser denne opskrift.