Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Jordbæris

Mængde/antal pers: 1½ l

Ingredienser:
 400 g. jordbær
 7½ dl. piskefløde
 8 spsk. flormelis
 1 stang vanille
 8 pasteuriserede æggeblommer


Fremgangsmåde:

Pisk fløden.
Flæk vanillen, skrab kornene ud, og bland dem i æggene sammen med flormelis. Pisk det tykt og cremet.
Blend jordbærrene.
Vend det hele sammen, og hæld det i en form eller ismaskine og frys det. Har man ikke en ismaskine, skal der røres i isen hver halve time, til den er færdig.


Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 00:44, redigeret: 11-12-2004 22:23

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5995 der ser denne opskrift.