Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jødekager med mandler

Mængde/antal pers: ca. 100 stk.

Ingredienser:
 250 g. mel
  tsk. hjortetaksalt
  tsk. st. ingefær
 reven skal af 1 citron
 200 g. smør
 125 g. sukker
  æg


 Pynt:
 2 æg
 1 kop kanelsukker
 50 g. finthakkede mandler


Fremgangsmåde:

Mel sigtes sammen med hjortetaksalt og st. ingefær, citronskal blandes i. Smørret smuldres heri, sukkeret tilsættes, og dejen samles med det halve æg. Lad dejen stå køligt en times tid.
Rul den tyndt ud, og stik runde kager ud, som sættes på bagepapir, pensles med æg, og drysses med kanelsukker og hakkede mandler.
Bages i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter, til de er gyldne.


Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 14:58, redigeret: 11-12-2004 22:27

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Julesmåkager og -godter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6067 der ser denne opskrift.